Grillázs kihívások 1.

Szerző: | Torta

 

 

 

2015.07.05.

 

Sziasztok,

 

(inkább nem is annak taglalásával kezdem milyen rég írtam)

 

Tavasszal nem írtam ki magamból milyen sok édes élmény ért. Kiss Rita mestercukrász oktatóm invitálta a csapatunkat a Dobosba egy grillázstanfolyamra.

Azonnal tudtam, hogy ott a helyem, mert Rimóczy László grillázsguru munkáját már figyeltem egy ideje, így most személyesen is megismerhettem.

 


 

 

Laci számtalan esküvőre, szülinapra, alkalomra készített már grillázscsodákat, folyamatosan tanul, fejleszti magát. Ő a Magyar Grillázsszövetség elnöke. Kb. másfél évvel ezelőtt a boltját is megnyitotta Lajosmizsén. Nagyon helyes kis üzlet, a saját szolgáltatásai mellett minőségi édességeket árul és műhelyébe rendszeresen gyerek csoportokat fogad. Pár évvel ezelőtt a Grillázsmajális elindításával egy nagyszerű hagyományt teremtett (a legutóbbiról legközelebb beszámolok)

 

A kurzus során megismerkedtük a grillázs eredetével, majd egy gyakorlati bemutató után mindenki elkészítette a saját munkáját. A nap végére mondhatni kellemesen elfárdtam.

 

És akkor egy kis képes beszámoló:

 

 

 

nagyon komoly dolog ezz 🙂

 

 zajlik a lázas munka

 

az “alkatrészek”

 

az építményt jól meg kell alapozni, ez bizony statika

Laci mindenkinek mosolyogva, készséggel segített

e közben pár óra csak úgy elreppent

 

Laci szerintem elégedett a munkánkkal

 

 

itt végre mindenki mosolyog

bizony én is kaptam oklevelet

 

hamarosan írok első éles grillázs kihívásomról is….

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Share This