Ehető cukorlap és tortaostya nyomtatás

Tedd személyessé tortáidat és desszertjeidet saját fotóiddal, személyes felirattal! Küldd el a nyomtatni kívánt fényképet és azt igényeidnek megfelelően ehető cukorlapra vagy ostyára kinyomtatjuk Neked!

ÚJDONSÁG! Csokoládé transzferfóliára is kérhetsz nyomtatást

Az egyedi cukorlap és ostyalap szolgáltatás

A webshopban történő megrendelést követően a nyomtatni kívánt fotót (.jpg vagy .png min. 1024x768px), grafikai anyagot illetve esetleges feliratot küld el az info@sutikert.hu email címre és nyomtatjuk illetve postázzuk a kiválaszott szállítási módon (GLS vagy Fox), személyesen is átvehető egy közösen egyeztetett időpontban (Bp.XX.ker vagy Halásztelek). Az a legszuperebb, ha egy word dokumentumban (vagy pdf-re mentve, hogy még véletlen se szerkesszek bele) küldöd át a nyomtatni kívánt anyagot.

A nyomtatott tortaostya és cukorlap is A4-es (21cm*29cm) méretű, amit ollóval, modellező pengével vagy egy éles szikével könnyen bármilyen formára, méretre és alakúra tudsz szabni, mint egy egyszerű papírlapot.

Így a grafika lehet kör (Ø max.20cm), négyzet, téglalap, szív vagy akár több kisebb korog alak is, tényleg csak a képzelet és a “papír” nagysága szab határt. A könnyebb díszíthetőség és esztétikus megjelenés miatt célszerű 1-2cm-t rászámolni a lap szélére, nem javasoljuk teljes egészében kihasználni az A4 felületet. 

Az árak összetettebb grafikai tervezést nem foglalnak magukban. Ez esetben egyeztetés szükséges a kivitelezésről, a jóváhagyási folyamatról, határidőkről, tervezési díjakról! 

Ötletek

Ezeket a szuper ötleteket kedves vásárlóink valósították meg tortaostya illetve cukorlap felhasználásával.

Cukorlap nyomtatás
Fényképes torta
Fényképes ostya torta gyerekeknek
Fényképes torta
Gabó Ica Cukorlapos kéktúrás torta
Bakó Gabriella puncs ízesítésű tortája
Gabó Ica Cukorlapos kéktúra torta
cukorlapos mézeskalács
Gabó Ica Cukorlapos nefelejcs torta
Szabó Eszter szülinapi tortája
A Cukorvirágműhely aktatáskája
Bakó Gabriella pókemberes tortája
Sleiner Katalin emeletes tortája otókkal dekorálva
Szabó Eszter Peppa tortája
Csongrádi Renáta darts tábla

Ha élesebb, tisztább színeket és könnyebb kezelhetőséget szeretnél válaszd a cukorlapot!

A cukorlap egy fóliára simul, ami felhasználásig megvédi a sérülésektől. Ollóval könnyen méretre lehet vágni, majd a fóliáról “lehúzva” hátoldalát vékonyan vízzel megkenve tortára, fondantra, cukormázra simítható. 

Ha már nedves a hátoldala, picit megpuhul és így nem egyenes felülre, görbületekre, torták oldalára könnyen felhelyezhető. De aggodalomra semmi ok, nem szakad el könnyen! Amire viszont figyelni kell, hogy száraz kézzel dolgozzunk, a szín oldalát ne érje nedvesség, mert elmosódnak a színek.

Az általunk haszált cukorlapok cukor, pálma olaj, glutén és titánium dioxid (E171) mentesek!

Ehető tortaostya nyomtatás 

A tortaostya nyomtatás után könnyen méretre vágható, majd kihabosított vajas vagy jégzselével átkent felületre könnyen a tortára simítható.

A felület bevonásához is használhatunk jégzselét/dekorzselét!

Száradást követően az ostya széle, mivel ott sok esetben nem “találkozik” olyan sok vajjal/zselével “felpöndörödhet”, de ezt a szépséghibát egy kis dekorálással, a használt vajkrémmel vagy tálalás előtt tejszínhabbal könnyen orvosolhatjuk.

Gluténmentes termék!

ÚJ!!! Csokoládé transzferfólia nyomtatás 

A csokoládé transzferfóliával személyesebbé tehetjük a bonbonokat, táblás csokikat. Készíthetünk velük a torta oldalára egyedi mintájú csokicsodákat, de akár egy csokoládé köpenyt is.

Ennek a cukrászati fóliának az egyik oldala kakaóvajas és erre kerül rá nyomtatás során az ételszínezék, ez kerül majd a csokira. Az olvasztott, temperált csokoládét oszlassuk el a fólián vagy simítsuk rá, majd dermedés után egyszerűen húzzuk le róla! 

Gluténmentes termék!

Kiegészítők az otthoni fényképes tortakészítéshez

Gyakran ismételt kérdések az egyedi fotó alapján nyomtatott ehető tortalapokkal kapcsolatban

hogyan tudom megrendelni?

Megrendelni itt a webshopban tudod, ahol bankkártyás fizetésre is van mód. A fotókat viszont emailben várom hivatkozva a megrendelésre.

Ha bizonytalan vagy illetve kérdéseid is lennének nyugodtan írj egyenesen nekem az info@sutikert.hu címre, igyekszem gyorsan válaszolni, de hívhatsz is. Ez esetben a rövid levelezési folyamatot és a nyomtatás gyorsaságát segítendően kérlek írd meg a majdani számlázási/szállítási nevet, címet, telefonszámot is a szállítási, fizetési mód megjelölésével. A levelzés természetesen nem kötelez vásárlásra.

Személyesen is át lehet venni?

A lapokat személyesen is át tudod venni Budapesten a XX. kerületben vagy Halásztelken egyeztetett időpontban, akár hétvégén is. Fontos tudni, hogy klasszikus fix nyitvatartással rendelkező üzletünk nincsen ezért szükséges az időpont egyeztetés. A lehetőségekhez képest igyekszünk rugalmasak lenni. Ha személyes átvételkor bankkártyával szeretnél fizetni erre is van mód, ezt a szándékod a számla és a terminál miatt kérlek jelezd előre, mert akkor én is így készülök.

miként van csomagolva a lap, biztosan nem sérül meg?

A lapokat egy celofántasakba teszem, lezárom és mindezt egy merev karton borítékba helyezem. Így adom át a futárnak vagy helyezem a fox automatába illetve személyes átvétel esetén is így adjuk át. Ez a csomagolás megvédi az ehető lapokat a nedvességtől illetve sérüléstől.

Valóban ehetőek a lapok, milyen festékkel történik a nyomtatás?

Igen! Az ostyalapok és a cukorlapok is rendelkeznek a szükséges engedélyekkel, megbízható gyártótól szerezzük be őket. És ami a legfontosabb a nyomtatónk is rendelkezik HACCP tanúsítvánnyal. Kifejezetten erre a célra gyártott megbízható márkát választottunk. Hitelesített, élelmiszer tanúsítvánnyal rendelkező ételfestékkel dolgozunk.

Azt  ugye tudjuk, hogy főleg gyerekeknél az élelmiszer festékek túlzott fogyasztása a tevékenységekre és a figyelemre káros hatással lehet, de ez esetben a felhasznált festék minimális, a túlzott fogyasztás esete azért nem áll fenn.

Étel érzékenyek is fogyaszthatják?

Az ostyalapok kevesebb összetevőből állnak (burgonyakeményítő, víz, olivaolaj és maltodrexin), gluténmentes. A cukorlap esetén pedig kifejezetten olyan terméket használunk, ami cukor, pálma olaj, glutén és titánium dioxid (E171) mentes!

Meddig lehet felhasználni a lapokat? Mit kell tudni a tárolásról?

Az ostyalapoknak és a cukorlapoknak is viszonylag hosszú a szavatossági ideje (gyártástól 2-3 év), a lejárat a kész munkán fel is lesz tüntetve. Viszont felhasználásig levegőtől elzárva, egy celofántasakban (így is szállítjuk) célszerű száraz, hűvös helyen tárolni (nem a hűtőben) (18-25°C) , mert a szabad levegőn kiszárad. 

Pin It on Pinterest

Share This