Először itt a szív alakú torta készítése.
Torta keret/karikában süss egy kör alakú és egy négyzet alakú piskótát, melyet krémmel kell tölteni/rétegezni és hagyni összeállni egy éjszaka alatt.
Majd a kör alakú tortát ketté kell szelni és a négyzetek egy-egy oldalára a töltelék krémjével „odaragasztani”.
Arra kell figyelni, hogy a két kisütött és „betöltött” torta egyforma magas legyen illetve a kör átmérője ugyanakkora legyen, mint a négyzet oldalai.
A tejszínes burkolattal és csoki darával körben el tudod tüntetni az „árulkodó jeleket”
Ez a torta világos piskótából készült, melyet három részre szeleteltem és málnás joghurtos tejszínes krémmel töltöttem meg illetve fehér csokoládéval, friss gyümölccsel dísztettem. A krém receptje ebben a korábbi bejegyzésemben már szerepelt.
A Pinteresten találtam egy nagyszerű segédletet arra is, ha szám alakú tortát kellene készítened.
Nekem eddig csak egy 30-as számot kellett készítenem.