Szállítási és fizetési információk

 

 

SZÁLLÍTÁS/ÁTVÉTEL

1. Személyes átvételre Budapesten heti egy kijelölt napon (Zamárdi utca 1.) van lehetőség egyeztetett időpontban. 

A grillázstorták ez alól kivételt képeznek, mivel ezeket a tortákat nem tudjuk futárral küldeni és kizárólag csak személyesen lehet átvenni az átvételre igyekszünk rugalmasan lehetőséget biztosítani Budapesten vagy Halásztelken, a pontos időpontot és helyszínt mindenképp egyeztetni szükséges előzetesen. 

2. Szállítás GLS vagy Foxpost-on keresztül történik házhozszállítással vagy kiválasztott átvételi fiókba kizárólag magyarországi címre.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

0-119.999 Ft rendelési végösszeg esetén:

Személyes átvétel                                                                                                                    INGYENES

Foxpost csomagautomatába történő szállítás díja:                                                                1190,- Ft

GLS házhozszállítás futárral:                                                                                                    2.490,- Ft

120.000 Ft rendelési végösszeg felett a szállítás ingyenes

 

FOXPOST csomagautomata használata:

VIDEO

A szállítási határidő általában az elkészítést követő 2-5 nap. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Az elektronikus számlát minden esetben e-mailben küldjük.

 

FIZETÉSI MÓDOK

Az egyedi rendelésre készülő mézeskalács termékek (ill. grillázs torták) esetében a megrendelés véglegesítésére, a végösszeg 30%-ának előlegként történő átutalásával van lehetőség, melyről elektronikus díjbekérőt küldünk. Az összeg beérkezését követően küldjük az előleg számlát és elkészítjük a megrendelésedet. A végösszeg pedig az átutalt előleg összegével csökkentve kerül megállapításra.

Az egyedi termékek végösszegének kifizetésére ill. a készleten lévő, azonnal rendelhető termékek esetén az alábbi fizetési lehetőségek közül lehet választani:

Banki előre utalás
Az utalás összegét a megrendelés visszaigazolását követően a K&H Bank Zrt.-nél vezetett számlaszánkra várjuk. Az utalandó összegről és a számlaszámról egy djíbekérőt küldünk e-mailben, ami alapján a banki átutalást indíthatod. Ha az összeg megérkezett bankszámlánkra, egy elektronikus számlát küldünk. A rendelést az összeg beérkezése után postázzuk a kiválasztott módon, vagy átveheted személyesen is.

Bankkártyás fizetés

Válaszd a bankkártyás fizetés opciót és a megrendelés elküldése után átirányítunk a Barion oldalára, ahol közvetlenül a bankkártyáddal kifizetheted a vásárlás összegét. Barionos regisztrációra is lehetőséged lesz, de ez nem kötelező! Személyes átvétel és GLS futároknál  történő átvétel esetén is lehet bannkártyával fizetni utánvét esetén.

Pin It on Pinterest

Share This