Szállítási és fizetési információk

 

 

SZÁLLÍTÁS/ÁTVÉTEL

1. A grillázstorták kizárólag csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a pontos időpontot mindenképp egyeztetni szükséges előzetesen. 

2. Szállítás GLS, MPL vagy Foxpost-on keresztül történik házhozszállítással vagy kiválasztott átvételi fiókba.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

0-119.999 Ft rendelési végösszeg esetén:

Foxpost, GLS, MPL csomagautomatába/csomagpontra történő szállítás díja:             1290,- Ft

GLS, MPL házhozszállítás futárral:                                                                                           1.590,- Ft

120.000 Ft rendelési végösszeg felett a szállítás ingyenes

 

FOXPOST csomagautomata használata:

VIDEO

A szállítási határidő általában az elkészítést követő 2-5 nap. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Az elektronikus számlát minden esetben e-mailben küldjük.

 

FIZETÉSI MÓDOK

Az egyedi rendelésre készülő mézeskalács termékek (ill. grillázs torták) esetében a megrendelés véglegesítésére, a végösszeg 30%-ának előlegként történő átutalásával van lehetőség, melyről elektronikus díjbekérőt küldünk. Az összeg beérkezését követően küldjük az előleg számlát és elkészítjük a megrendelésedet. A végösszeg pedig az átutalt előleg összegével csökkentve kerül megállapításra.

Az egyedi termékek végösszegének kifizetésére ill. a készleten lévő, azonnal rendelhető termékek esetén az alábbi fizetési lehetőségek közül lehet választani:

Banki előre utalás
Az utalás összegét a megrendelés visszaigazolását követően az Unicredit Banknál vezetett számlaszánkra várjuk. Az utalandó összegről és a számlaszámról egy djíbekérőt küldünk e-mailben, ami alapján a banki átutalást indíthatod. Ha az összeg megérkezett bankszámlánkra, egy elektronikus számlát küldünk. A rendelést az összeg beérkezése után postázzuk a kiválasztott módon, vagy átveheted személyesen is.

Bankkártyás fizetés

Válaszd a bankkártyás fizetés opciót és a megrendelés elküldése után átirányítunk a Barion oldalára, ahol közvetlenül a bankkártyáddal kifizetheted a vásárlás összegét. Barionos regisztrációra is lehetőséged lesz, de ez nem kötelező! Személyes átvétel és GLS futároknál  történő átvétel esetén is lehet bannkártyával fizetni utánvét esetén.