Díszített egyedi mézeskalácsok

Esküvőre, születésnapra, évfordulókra, ballagásra és más ünnepekre egyaránt rendelhetsz személyre szóló felirattal, mintával tradícionális recept alapján készülő díszes mézeskalácsokat.

↓ GÖRGESS LENTEBB A KÖSZÖNET AJÁDÉKOKHOZ ↓ 

Velünk könnyű lesz a praktikus köszönő ajándékot megtalálni

Bizonyára te is hallottál már olyan megjegyzést, hogy az esküvői vendégek ajándékozása a Valentín naphoz hasonlóan egy felesleges „amerikanizált” szokás. De valójában itt teljesen másról van szó!

Tudtad, hogy a köszönő ajándék adása a nem is a tengeren túlról szivárgott be hozzánk, hanem egészen az európai arisztokrácia protokoláris szokásaihoz köthető?

Nagyobb eseményeken, mint házasság kötés, egy-egy születésnap ajándékokkal kedveskedtek a meghívók a vendégeknek. Ezzel kifejezve a hálát és köszönetet a különleges eseményen való részvételért, ugyanakkor a Bonbonniere státuszszimbólumként is szerves részét képezte az ünnepségeknek. 

Ezek többnyire kristályból vagy porcelánból készült, akár fémmel kombinált dobozkák voltak, amelyekbe a gazdagság és a nemesség jelképeként cukorkákat rejtettek

Köszönő ajándék eredete

A cukor árának csökkenését követően a 13. században már  öt szem cukrozott mandulát csomagoltak tüllbe vagy  egy elegáns papírkába, de mára szinte a világ minden táján elterjedt valamilyen formában ez a kedves gesztus az ifjú pár részéról. 

 

Köszönő ajándék mandula szemek
Köszönő ajándék mandula szemek

A cukor árának csökkenését követően a 13. században már  öt szem cukrozott mandulát csomagoltak tüllbe vagy  egy elegáns papírkába, de mára szinte a világ minden táján elterjedt valamilyen formában ez a kedves gesztus az ifjú pár részéról. 

 

Természetesen nem ütközöl semmilyen illemszabályba, ha továbbra is úgy gondolod nincs erre szükséged. De a praktikus szempontokat is figyelembe véve pénztárca barát módon is kifejezhetitek a hálátokat a meghívott szeretteiteknek, barátaitoknak.  Ehhez adok tippeket!

Ne mondj le a személyre szóló kézműves ajándékról!

Egy elfogyasztható ajándékkal biztosan nem tudsz mellé fogni és egy díszes mézeskalácsot nem felejt senki az ünnepi asztalon, mert vagy ott helyben jóízűen megeszi vagy tudatosan emlékként hazaviszi. Biztos lehetsz benne, hogy mindenkinek gondja lesz az ajándékod sorsára!

Ráadásként a vendégek neveit a fehéj illatú mézeskalácsokra írva vagy egy selymes tapintású elegáns papírra nyomtatva még az ültető kártya nyomdai költségét is megspórolhatjátok. Arról nem is beszélve, hogy így az asztal sem lesz zsúfolásig. 

Ha még a meghívót nem küldtétek ki, összegyűjtöttem egy csokorra való idézetet, válaszd ki belőle szabadon a hozzátok illőt.

Korábban készült egyedi ötletek megvalósítása

Mézeskalács köszönő ajándék
Fehér arany esküvő
Mézeskalács ültetőkártya
Szalvétagyűrű mézeskalács
Mézeskalács gyertyagyűrű
Levendulás mézeskalács
Mézeskalács szalvéta gyűrű
Cukorlap plakett
Esküvői vendégajándék mézeskalács
Köszönöm ajándék
Mézeskalács galamb esküvőre
Levendulás mézeskalács
Esküvöi mézeskalács köszönetajándék
Mézeskalács gyertyatartó
menyasszony és vőlegény mézeskalács ültető
Kék mézeskalács szív
Menyasszony és vőlegény
Névtábla
Levendulás mézeskalács
Esküvős meglepetés

Visszajelzések

Valós értékelések azoktól, akik már valóban vásároltak nálunk:)

A kedvenc mézes köszönő ajándékok

Az itt látható mézes ajándékokat már többször elkészíthettem, ezek a legnépszerűbb formák. A tovább gombra kattintva elolvashatod a további infókat és az űrlapon gyorsan tudsz egyedi ajánlatot is kérni illetve jelezni a kért feliratod, határidőt, további elképzelést, személyes kérést.

 A rendelés is egyszerű:

Kérj ajánlatot!

A lenti űrlapon küldj egy egyedi ajánlatkérést, de írhatsz is nekünk az info@sutikert.hu email címre. 

w

Küldjük a visszaigazolást!

Emailben kapsz ajánlatot 24 órán belül. A további részleteket is   tudjuk levélben egyeztetni.

Utald át az előleget!

A megrendelés véglegesítéséhez    a végösszeg 30%-át utald át előlegként egy elektronikus díjbekérő alapján. Beérkezését követően küldjük az előleg számlát és elkészítjük a megrendelésedet.

 

Szállítás és átvétel

Vedd át a csomagodat személyesen vagy igényelj tőlünk futárszolgáltatást. A fennmaradó összeget is ekkor tudod kifizetni készpénzben vagy a futárnál/átvevő ponton bankkártyával.

És miért válassz minket?

Food élelmiszer

Mert életünk a cukrászat!

Díszített mézeskalácsaink is élelmiszerbiztosan, az előírásoknak megfelelően készülnek fogyasztási célra (nem ajándéktárgy csupán), szavatossági idő, összetevők és tápanyagértékek feltüntetésével, egyesével csomagolva. 

Díjmentes mintadarab készítés

Nagy mennyiségű egyedi termék esetén (pl. vendég és logózott céges ajándék), elkészítjük Neked az ingyenes mintadarabot, hogy el tudd dönteni tetszik-e és ha igen tudunk még csiszolni a végső megjelenésen is. Ez az egyeztetés nem kötelez megrendelésre!

120.000Ft felett ingyenes a szállítás!

Helyszíntől függően személyesen mi magunk vagy futárszolgálattal juttatjuk el Neked a rendelésed! Házhoz a GLS szállítja. Ha a rugalmasság a fő szempontod, nevezd meg a legközelebb eső Foxpost terminált.