Nászajándék ötletek

Jó lenne olyan formában átadni az ajándékod, amire még évek múltán is mindenki emlékszik? 

Ha esküvőre vagy hivatalos hamarosan el kell gondolkodnod arról mit is fogsz ajándékozni.

Még ha nem is a legkreatívabb ötlet, de leginkább a pénzbeni ajándéknak veszi a legnagyobb hasznát a fiatal pár és valld be neked is ez a legegyszerűbb… Így nem kell böngészni a webshopokat és járni a boltokat olyan ajándékok után kutatva, aminek valójában lehet nem is örülnek.

Manapság nem is divat ez már, mindenki maga tudja és szereti eldönteni mire van szüksége, melyik minta és minőség a neki megfelelő. Szerencsére sokszor már a meghívóban jelezni szokták burkoltan vagy akár nyíltan ezt, de nem ciki erre rákérdezni sem.

De ne felejtsük el azt sem, hogy mennyivel klasszabb a fehér borítékban lapuló összeget kreatívabb formában átadni. Ezzel is kifejezve szeretetedet, hogy lássák mennyit agyaltál és készültél velük erre a felejthetetlen napra.

Így bezsebelheted az elismerő pillantásokat is a többi vendégtől az átadás közben, mert mindenkinek meg akad a szeme a személyes ajándékodon.

A mézeskalács plakettek vagy dobozok tetejére kérj egy személyes üzenetet, egy hozzájuk közel álló vagy hagyományosabb formát, színt, mintavilágot és a dobozban rejtsd el az ajándékod. A doboz tartalmazhat szimplán kedves szavakkal feliratozott figurákat is, ha önmagában csak ez az ajándék, de megtölthetjük finom mézes falatokkal is. A pár pedig majd vérmérséklettől függően eldönti, hogy elfogyasztja e, önmagában a fedelet is meg lehet tartani emlékbe.