Nászajándék ötletek

Maga egy feliratozott mézeskalács is lehet személyre szóló ajándék, de kiegészítő is lehet egy nagyobb ajándék mellett vagy akár amibe ötletesen elrejthetük, amit a borítékba szántunk 😉

Jó lenne olyan formában átadni az ajándékod, amire még évek múltán is mindenki emlékszik? 

Ha esküvőre vagy hivatalos hamarosan el kell gondolkodnod arról mit is fogsz ajándékozni.

Még ha nem is a legkreatívabb ötlet, de leginkább a pénzbeni ajándéknak veszi a legnagyobb hasznát a fiatal pár és valld be neked is ez a legegyszerűbb… Így nem kell böngészni a webshopokat és járni a boltokat olyan ajándékok után kutatva, aminek valójában lehet nem is örülnek.

Manapság nem is divat ez már, mindenki maga tudja és szereti eldönteni mire van szüksége, melyik minta és minőség a neki megfelelő. Szerencsére sokszor már a meghívóban jelezni szokták burkoltan vagy akár nyíltan ezt, de nem ciki erre rákérdezni sem.

De ne felejtsük el azt sem, hogy mennyivel klasszabb a fehér borítékban lapuló összeget kreatívabb formában átadni. Ezzel is kifejezve szeretetedet, hogy lássák mennyit agyaltál és készültél velük erre a felejthetetlen napra.

Így bezsebelheted az elismerő pillantásokat is a többi vendégtől az átadás közben, mert mindenkinek meg akad a szeme a személyes ajándékodon.

A mézeskalács plakettek vagy dobozok tetejére kérj egy személyes üzenetet, egy hozzájuk közel álló vagy hagyományosabb formát, színt, mintavilágot és a dobozban rejtsd el az ajándékod. A doboz tartalmazhat szimplán kedves szavakkal feliratozott figurákat is, ha önmagában csak ez az ajándék, de megtölthetjük finom mézes falatokkal is. A pár pedig majd vérmérséklettől függően eldönti, hogy elfogyasztja e, önmagában a fedelet is meg lehet tartani emlékbe.