Mézeskalács és grillázs csemegék

Puha mézeskalács csomagok

 Nem titok, hogy a puha és omlós mézeskalács sütéséhez elsősorban kiváló alapanyagokra és a köztük lévő megfelelő arányokra van szükség.

Ezért kikisérleteztük a szuper receptúrát és felkutattunk hazai termelőket a kiváló összetevőkért.
Mindezt azért, hogy szépen csomagolva különös gonddal masnizzuk és elrepítsük neked is.

Ezentúl  nem kell bajlódnod a neten tökéletesnek beharangozott receptek felkutatásával még a szokásos karácsonyi őrületben sem!

Csak bontsd fel és élvezd a csomagba zárt aromákat!

Ugye egyet értesz: ez egy gasztro ajándékként is kreatívabb portéka, mint a minden sarki fűszeresnél kapható tucat édességek!

Miért pont minket válassz?

Food élelmiszer

Mert életünk a cukrászat!

Díszített mézeskalácsaink is élelmiszerbiztosan, az előírásoknak megfelelően készülnek fogyasztási célra (nem ajándéktárgy csupán), szavatossági idő, összetevők és tápanyagértékek feltüntetésével, egyesével csomagolva. 

Díjmentes mintadarab készítés

Nagy mennyiségű egyedi termék esetén (pl. vendég és logózott céges ajándék), elkészítjük Neked az ingyenes mintadarabot, hogy el tudd dönteni tetszik-e és ha igen tudunk még csiszolni a végső megjelenésen is. Ez az egyeztetés nem kötelez megrendelésre!

Ingyenes átvétel Budapest közelében!

Értékhatártól függetlenül a csomagodat személyesen és természetesen díjmentesen  átveheted Halásztelken (vagy a XX.kerületben) egy közösen egyeztetett időpontban.

30.000Ft felett ingyenes a szállítás!

Helyszíntől függően személyesen mi magunk vagy futárszolgálattal juttatjuk el Neked a rendelésed! Házhoz a GLS szállítja, ha a rugalmasság a fő szempontod, nevezd meg a legközelebb eső Foxpost terminált.

Pin It on Pinterest