Karácsony 2023

Az ünnepeket mindannyian várjuk és szeretnénk megteremteni a hangulatát. Megajándékozni egymást, magunkat és céges partnereinknek, munkatársainknak is megköszönni az egész éves megfeszített munkát, közös együttműködést. Ehhez szeretnénk ötleteket adni! A kényelem és biztonság érdekében az online kommunikáció, bankkártyás fizetés és a házhozszállítás adott.

Díszített mézeskalács figurák

A kerámia hatású díszített figurákkal meglepheted kollégáidat, barátaidat, de nagyszerű kísérője lehet egy ajándéknak  is.

DIY-Készítsd el magad! csomagok

Ha időhiánnyal is küzdenél, akkor sem kell lemondani arról, hogy Te magad vagy a gyerekekkel együtt süssétek idén is a mézeskalácsot. Nem kell kutatni a tökéletes mézeskalács receptet a neten és rendelni sem kell a hozzávalókat. A „sütikertes” kész mézeskalács tészta a visszejelzések alapján is szuper finom, rögtön puha és könnyű vele dolgozni.

Ha a sütésre se futná az idődből, itt vannak a mézeskalács házikó elemek és az akasztható figurák. Mindkét csomagot úgy állítottuk össze, hogy a sütés mellett a díszítés előkészületei se stresszeljenek. Tartalmazzák a cukorka díszt és habzsákot is, hogy valóságosan szárnyalhasson a kreativitásod.

Ajándéknak is mutatós és kitűnő választás ezek a kész süti alapok díszdobozban! 

Saját felhasználás esetén kíméld a pénztárcádat és válaszd díszdoboz nélkül ezeket a terméket!